Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Η Ελλάδα στα χέρια του Λαού της

Τις τελευταίες μέρες, σε πολλά σημεία της χώρας γίνονται συγκεντρώσεις «Αγανακτισμένων» για την άθλια κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα. Συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν (ακόμη και τώρα) στην Αθήνα, στην Πάτρα, τη Θεσσαλονίκη και σε άλλα σημεία της Ελλάδας.

Σήμερα, Κυριακή και ώρα 19:00 θα γίνει συγκέντρωση αγανακτισμένων στο «ΑΚΤΑΙΟΝ» της Ρόδου, γιατί ΕΜΕΙΣ οι νησιώτες ξέρουμε να αντιδρούμε. Δεν κοιμόμαστε! Ελάτε ΟΛΟΙ με μια Ελληνική Σημαία στο χέρι να φωνάξουμε ότι είμαστε παρών. Κρατάμε ψηλά, με υπερηφάνεια την Ελληνική Σημαία. Είμαστε πολιτικά ανεξάρτητοι. Δεν ανήκουμε πουθενά. Τα πάντα είναι στο χέρι μας. Ο Λαός είναι η εξουσία. Εμπρός ΟΛΟΙ για τον αγώνα που άρχισε. Μας ενώνει η αγανάκτηση για το βιασμό της Ελλάδα μας, για τα βάσανα μας, των παιδιών μας και όλων των Ελλήνων. ΝΑΙ, είμαστε αγανακτισμένοι, αλλά δεν παύουμε να είμαστε και περήφανοι Έλληνες!

Μακάρι, να γινόταν μια τέτοια κίνηση και στη Σύμη. Όμως, είμαστε σίγουροι ότι πολλοί Συμιακοί θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα και θα παρευρεθούν στη συγκέντρωση, στη Ρόδο. Γιατί και η Σύμη είναι ένα λιθαράκι της Ελλάδας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου