Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΣΥΜΗ NEWS: Η νέα εφημερίδα της Σύμης

Λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου από την νέα εφημερίδα της Σύμης και σας το δημοσιεύουμε. Να ευχηθούμε καλή αρχή στην καινούργια σας προσπάθεια.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

H ΣΥΜΗ NEWS, η νέα ανεξάρτητη εφημερίδα της Σύμης κάνει από αυτό το μήνα το (έγχρωμο) ντεμπούτο της στην έντυπη ενημέρωση του νησιού.

Πρόθεσή μας (προς το παρόν) είναι η ΣΥΜΗ NEWS να κυκλοφορεί κάθε μήνα με 12 σελίδες και να περιλαμβάνει ένα ένθετο στα αγγλικά. Ελπίζουμε ότι με τη φιλοξενία ικανού αριθμού διαφημίσεων θα είμαστε σε θέση να τα καταφέρουμε.

Επιδίωξή μας είναι η ΣΥΜΗ NEWS να εξελιχθεί σε μια πραγματικά συμμετοχική εφημερίδα και σ’ αυτό ζητάμε την βοήθειά σας. Περιμένουμε τα δικά σας άρθρα, τις δικές σας επιστολές, τα δικά σας σχόλια για τα καλώς ή τα κακώς κείμενα στο νησί μας, για το τι σας αρέσει, τι σας ενοχλεί, τι σας προβληματίζει.

Έχουμε πολλές ιδέες για το πως να κάνουμε τη ΣΥΜΗ NEWS ακόμα καλύτερη, κάποιες από τις οποίες θα αρχίσετε να βλέπετε από το επόμενο φύλλο. Αλλά περιμένουμε και τις δικιές σας προτάσεις για το πως θα θέλατε τη εφημερίδα μας.

Καλή ανάγνωση!

www.SymiNews.com

Και επίσης λάβαμε την παρακάτω πρόσκληση από τα 2α Πανορμίτεια! Μια πάρα πολύ αξιόλογη προσπάθεια, που πρέπει να στηρίξουμε όλοι।


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου